VIP Traject

 

Als je een huis gaat bouwen huur je een aannemer in. Als je gaat sporten vertrouw je op je personal trainer. Als je vooruit wil in je business werk je met een coach. Maar als je moet presenteren wat jou zo goed of beter maakt, moet je het zelf maar uitzoeken?

Natuurlijk kun je leren presenteren door het vooral te doen. Meters maken, tenminste dat is wat iedere businesscoach zegt… Maar.. misschien kost dat wel heel veel tijd? Zet het aan tot uitstelgedrag? Kneuterige presentaties of filmpjes? Slechte communicatie waar je niks mee opschiet? Weet je niet of je wel efficiënt werkt en je verhaal overkomt? Twijfel je waar je moet beginnen?

De wereld om je heen draait door. Content is belangrijker dan ooit. Mensen gaan niet meer af op alleen een mooie website. Ze willen jou zien!

Je bent heel goed in wat je doet, je weet dat je een verschil kunt maken voor mensen om je heen maar hoe deel je dat met de wereld? Tijd op om de bühne te gaan staan en jouw status next level te trekken.

Mensen die jou inhuren of jou als manager hebben ingezet verwachten dat je een leider bent. JIJ bent de expert dus jij moet het verhaal helder brengen. Teams hebben aansturing nodig, publiek wil getriggerd en vermaakt worden. Online moet je eruit springen. Het is tijd dat jij gaat opstaan en laat zien wie je bent! Zo gaat niet alleen je zelfvertrouwen maar ook jouw waarde als persoon omhoog. Dat levert vrijheid, carrièrekansen en geld op!

Nu is het moment om jouw trainer in te zetten. Want als jij het niet doet, doet je concurrent het wel. 🙂

VIP Traject

Ben jij een PROFESSIONAL die echt wil scoren? Laat je een jaar lang persoonlijk trainen en ga NEXT LEVEL!

I need extra care

REFERENTIES

Scherp, gevat, spontaan, authentiek en zeer kundig. Zo zou ik Anne-Marie willen omschrijven. Haar werk als dagvoorzitter neemt ze uiterst serieus. Ze past zich makkelijk aan haar rol aan, maakt zich het onderwerp eigen en bereidt zich heel goed voor. Ze denkt mee over de juiste toon, opzet en invulling van het event. Ze neemt de zaal mee in haar enthousiasme en verovert iedere gastspreker tijdens een tafelgesprek. Maar bovenal is Anne-Marie een warme, hartelijke persoonlijkheid. Ik heb haar al vaak ingeschakeld als dagvoorzitter en elke keer verrast zij me weer met haar aanstekelijke enthousiasme. Anne-Marie is een top vakvrouw en aanrader voor iedereen die een dagvoorzitter wil inschakelen.

Barbara Vannisselroy, Directeur EyeDo

Een absolute vakvrouw op vorm en inhoud. Anne-Marie weet met oprechte interesse, accurate vragen en enthousiaste presentatie mensen voor zich te winnen. Haar aanpak is fris en luchtig, maar met oog voor de boodschap waar het om draait.

Bram van den Hoogen, Marketing Communications Manager BOM

Anne-Marie heeft een positieve uitstraling, is toegankelijk, spontaan en initiatiefrijk. Ze heeft goede ideeën die vaak de afronding zijn van een evenement zodat alles naadloos in elkaar over loopt. Tijdens de presentatie blijft ze in contact met bezoekers waardoor er een ontspannen, rustige sfeer ontstaat en iedereen met een glimlach naar huis gaat. Wij maken graag gebruik van haar kwaliteiten!

Bestuurssecretariaat, Gemeente Veldhoven
Hey YOU! Wil je ook bij ons clubje?