Word de absolute #1 in jouw business

 

Als je een huis gaat bouwen huur je een aannemer in. Als je gaat sporten vertrouw je op je personal trainer. Als je vooruit wil in je business moet je het zelf maar uitzoeken?

Natuurlijk kun je aan je performance werken door het vooral te doen. Meters maken, tenminste dat is wat iedere businesscoach zegt… Maar.. misschien kost dat wel heel veel tijd? Zie je geen verschil en haalt het alle energie uit je lijf?

Je weet niet waar je moet beginnen om op te vallen.

Jouw performance laat niet jouw kracht zien.

Jouw persoonlijkheid straalt er niet doorheen.

Je weet dat je een verschil kunt maken, dat mensen staan te springen om jouw expertise maar ze zien je niet?

De wereld om je heen draait door. Het laten zien van jezelf en dat waar je goed in bent, is belangrijker dan ooit. Mensen gaan niet meer af op alleen een mooie website. Ze willen weten met wie ze in zee gaan!

Tijd op om de bühne te gaan staan en jouw status naar een pro-level te trekken.

Dat levert vrijheid, carrièrekansen en geld op.

Wil je een persoonlijk gesprek waarin je wilt weten of ik jou kan helpen de absolute #1 te worden in jouw vak?

VRAAG EEN GESPREK AAN

REFERENTIES

Scherp, gevat, spontaan, authentiek en zeer kundig. Zo zou ik Anne-Marie willen omschrijven. Haar werk als dagvoorzitter neemt ze uiterst serieus. Ze past zich makkelijk aan haar rol aan, maakt zich het onderwerp eigen en bereidt zich heel goed voor. Ze denkt mee over de juiste toon, opzet en invulling van het event. Ze neemt de zaal mee in haar enthousiasme en verovert iedere gastspreker tijdens een tafelgesprek. Maar bovenal is Anne-Marie een warme, hartelijke persoonlijkheid. Ik heb haar al vaak ingeschakeld als dagvoorzitter en elke keer verrast zij me weer met haar aanstekelijke enthousiasme. Anne-Marie is een top vakvrouw en aanrader voor iedereen die een dagvoorzitter wil inschakelen.

Barbara Vannisselroy, Directeur EyeDo

Een absolute vakvrouw op vorm en inhoud. Anne-Marie weet met oprechte interesse, accurate vragen en enthousiaste presentatie mensen voor zich te winnen. Haar aanpak is fris en luchtig, maar met oog voor de boodschap waar het om draait.

Bram van den Hoogen, Marketing Communications Manager BOM

Anne-Marie heeft een positieve uitstraling, is toegankelijk, spontaan en initiatiefrijk. Ze heeft goede ideeën die vaak de afronding zijn van een evenement zodat alles naadloos in elkaar over loopt. Tijdens de presentatie blijft ze in contact met bezoekers waardoor er een ontspannen, rustige sfeer ontstaat en iedereen met een glimlach naar huis gaat. Wij maken graag gebruik van haar kwaliteiten!

Bestuurssecretariaat, Gemeente Veldhoven

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.