Boek Anne-Marie

Zoek je een presentatrice die jouw event naar een hoger level tilt? Die ervoor zorgt dat mensen voldaan en met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan, ongeacht de boodschap? Die zich vastbijt in de stof zodat precies de juiste vragen worden gesteld?

Boek Anne-Marie Fokkens als dagvoorzitter, moderator of presentator.

Direct contact

Vul het contactformulier in waarin je in grote lijnen omschrijft wat het event inhoudt, welke datum je zou willen boeken en wat je vragen zijn. Natuurlijk mag je ook een mail sturen naar info@iamproductions.nl 

We komen zo snel mogelijk bij je terug!

  REFERENTIES

  “Presenteren is een vak. Weinigen beheersen het tot in de puntjes. Anne-Marie is de vakvrouw die de kunst van het presenteren ‘ademt’. Haar jarenlange expertise en haar persoonlijkheid maken haar tot een van de beste in dit vak. Inhoudelijk sterk en bovendien veelzijdig. Zij weet hoe je een gezelschap kunt boeien en kan iedere boodschap zo verpakken dat je wilt blijven luisteren. Wat ik heel bijzonder vind is dat Anne-Marie de mooie mix heeft van zakelijk en persoonlijk. Een unieke combinatie die je zelden ziet. Daarmee kan ze ieder gezelschap bij iedere gelegenheid aan zich binden.”

  Marjo L'homme , Hoofdredactie Omroep Brabant

  “Anne-Marie is een schoolvoorbeeldje ‘natuurtalent’. Open, met humor, tikkeltje rebels, groot improvisatievermogen en altijd met veel oor voor de mensen die ze interviewt of publiek wat ze toespreekt. Zo ontstaat er altijd dynamiek en blijft ze weg van de obligate invullingen.. Tel daar een constant professionele aanpak bij op en de cirkel is rond. Persoonlijk heb ik daarom altijd met veel energie en plezier met haar mogen samenwerken!”

  Bob van Oosterhout, Directeur/oprichter Triple Double Sportmarketing

  “Anne-Marie is een echte professional die haar vak verstaat! Maar bovenal is zij iemand met wie het prettig samenwerken is. Zij bereidt de presentaties/events altijd gedegen voor, en maakt zich de materie snel meester. Daardoor voelen de deelnemers zich vertrouwd, en snel op hun gemak! Zij kan bogen op zeer veel geslaagde bijeenkomsten en tevreden opdrachtgevers.

  Bert Pauli, Oud gedeputeerde provincie Noord-Brabant

  Over Anne-Marie

  Ik was 16 toen ik mijn eerste tv-klus deed. Het was een screentest voor Omroep Brabant en ik zat in de laatste ronde van honderden aanmeldingen. De opdracht was in mijn ogen simpel; “Beleef een leuke dag op de kermis, zonder geld uit te geven.”

  Met wat jeugdige charmes, een frisse blik en goede moed had ik de opdracht binnen een half uurtje rond. “Leuk geprobeerd”, zeiden ze maar dit was niet de bedoeling. Ik moest een verhaal overbrengen naar de kijker en niet alleen mijn puppy-ogen in de strijd gooien.

  Al gauw kreeg ik in de gaten dat presenteren niks te maken heeft met een leuk bekkie. Het gaat om de inhoud, het verhaal en juist de opbouw daarvan. EN authenticiteit. Echte mensen want door een toneelstukje prik je gauw heen.

  In de afgelopen 22 jaar heb ik zo’n beetje alle facetten van het vak voorbij zien komen. Van alleen voor de camera in een stand-upper met de kijker, tot talkshows voor een groot publiek. En die waren er live of thuis op de bank bij. Ik maakte reisprogramma’s, business talkshows, een hondenprogramma, portretten over topondernemers, sportupdates voor Ziggo Sport en RTL; een veelzijdigheid aan formats die ik later zelf ging produceren.

  Inmiddels heb ik het me eigen gemaakt om met alle lagen van de samenleving in gesprek te gaan. Hoger- en lager opgeleiden, kinderen, bedrijven, technologen, bekende Nederlanders, burgemeester, politici en zelfs de koningin en premier Rutte heb ik meerdere keren geïnterviewd. Zenuwen ken ik niet meer, een alerte spanning misschien maar zelfs van een live uitzending krijg ik niet meer de bibbers.

  Ik heb altijd bewust gekozen voor de business kant in combinatie met tv, nooit voor de roem. Die is ondergeschikt aan de honger naar vernieuwing die ik met me meedraag. Als mijn creativiteit uitgeput wordt, ga ik pas echt dood. Veelzijdigheid is key voor mij. Daarbij is het financiële plaatje ook een stuk interessanter in de corporate wereld en dat is een mooie bijkomstigheid als je je gezin belangrijker vindt.

  Nu wil ik met je delen wat ik heb geleerd. Ik heb dan ook heel veel zin om in kleine clubjes een trainingstraject te starten dat jou net de handvaten geeft om ook het beste uit jezelf te halen als je in het middelpunt staat. Doe je mee?

  Ooh.. en met die screentest van Omroep Brabant is het dus goed gekomen. Ik kreeg de job. Het was mijn eerste stap in het grotere geheel.

  Trainingen
  Volg mij op Instagram
  Hey YOU! Wil je ook bij ons clubje?