Boek Anne-Marie

Zoek je een presentator die jouw event naar een hoger level tilt? Die ervoor zorgt dat mensen voldaan en met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan, ongeacht de boodschap? Die zich vastbijt in de stof zodat precies de juiste vragen worden gesteld?

Boek Anne-Marie Fokkens als dagvoorzitter, moderator of presentator.

Direct contact

Vul het contactformulier in waarin je in grote lijnen omschrijft wat het event inhoudt, welke datum je zou willen boeken en wat je vragen zijn. Natuurlijk mag je ook een mail sturen naar info@iamproductions.nl 

We komen zo snel mogelijk bij je terug!

  REFERENTIES

  Anne-Marie Fokkens staat voor: professionaliteit, high performance producties, themagericht presenteren, brede kennis en een geslaagd event. Een intelligente vakvrouw, met oprechte interesse voor mensen, die de juiste snaar weet te raken met als effect een warme veilige sfeer in iedere presentatie

  Toon Gerbrands , Algemeen Directeur PSV

  Ik ken Anne-Marie als een echte professional. En dat is ook logisch met zoveel jaar ervaring. We hebben haar al diverse malen ingeschakeld voor presentatie-opdrachten, live en on screen. Wat iedere keer weer opvalt is het ogenschijnlijke gemak waarmee ze presenteert. Maar wij weten dat dat komt doordat ze zich echt in het onderwerp vastbijt. Ze bereidt zich uitgebreid voor, stelt de juiste vragen en geeft tips waar nodig. Tegelijkertijd heeft ze geen kapsones en beschikt ze over een gezonde dosis Brabantse nuchterheid. En dito humor.  

  Henk Tenger, Manager Internal Communications DAF Trucks N.V.

  “Anne-Marie is een echte professional die haar vak verstaat! Maar bovenal is zij iemand met wie het prettig samenwerken is. Zij bereidt de presentaties/events altijd gedegen voor, en maakt zich de materie snel meester. Daardoor voelen de deelnemers zich vertrouwt, en snel op hun gemak! Zij kan bogen op zeer veel geslaagde bijeenkomsten en tevreden opdrachtgevers.

  Bert Pauli, Oud gedeputeerde provincie Noord-Brabant

  IMPRESSIE

  Over Anne-Marie

  Ik was 16 toen ik mijn eerste tv-klus deed. Het was een screentest voor Omroep Brabant en ik zat in de laatste ronde van honderden aanmeldingen. De opdracht was in mijn ogen simpel; “Beleef een leuke dag op de kermis, zonder geld uit te geven.”

  Met wat jeugdige charmes, een frisse blik en goede moed had ik de opdracht binnen een half uurtje rond. “Leuk geprobeerd”, zeiden ze maar dit was niet de bedoeling. Ik moest een verhaal overbrengen naar de kijker en niet alleen mijn puppy-ogen in de strijd gooien.

  Al gauw kreeg ik in de gaten dat presenteren niks te maken heeft met een leuk bekkie. Het gaat om de inhoud, het verhaal en juist de opbouw daarvan. EN authenticiteit. Echte mensen want door een toneelstukje prik je gauw heen.

  In de afgelopen 22 jaar heb ik zo’n beetje alle facetten van het vak voorbij zien komen. Van alleen voor de camera in een stand-upper met de kijker, tot talkshows voor een groot publiek. En die waren er live of thuis op de bank bij. Ik maakte reisprogramma’s, business talkshows, een hondenprogramma, portretten over topondernemers, sportupdates voor Ziggo Sport en RTL; een veelzijdigheid aan formats die ik later zelf ging produceren.

  Inmiddels heb ik het me eigen gemaakt om met alle lagen van de samenleving in gesprek te gaan. Hoger- en lager opgeleiden, kinderen, bedrijven, technologen, bekende Nederlanders, burgemeester, politici en zelfs de koningin en premier Rutte heb ik meerdere keren geïnterviewd. Zenuwen ken ik niet meer, een alerte spanning misschien maar zelfs van een live uitzending krijg ik niet meer de bibbers.

  Ik heb altijd bewust gekozen voor de business kant in combinatie met tv, nooit voor de roem. Die is ondergeschikt aan de honger naar vernieuwing die ik met me meedraag. Als mijn creativiteit uitgeput wordt, ga ik pas echt dood. Veelzijdigheid is key voor mij. Daarbij is het financiële plaatje ook een stuk interessanter in de corporate wereld en dat is een mooie bijkomstigheid als je je gezin belangrijker vindt.

  Nu wil ik met je delen wat ik heb geleerd. Ik sta voor professionaliteit en werk alleen met mensen die net zoveel motivatie hebben als ikzelf. Dan kun je bouwen, dan boek je resultaat. Ben jij ook zo?

  Ooh.. en met die screentest van Omroep Brabant is het dus goed gekomen. Ik kreeg de job. Het was mijn eerste stap in het grotere geheel.

  Trainingen
  Volg mij op Instagram

  Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief..